Dansstudio te huur maandagavond vanaf 1 september

Geschikt voor (dans)lessen en workshops

Geschikt voor wekelijkse (dans)lessen. Per heden beschikbaar.
Locatie: Baarsjesweg 202
Oppervlakte: 100 m2
Hoogte: 2,5 m

Geluidsapparatuur (CD+iPhone+Laptop) en microfoons aanwezig
Hal + keukentje voor ontvangst / garderobe & koffie

Kijk even binnen via: https://goo.gl/maps/mzKmaCzuSw32

Studio 2 is 100 m² groot en is geschikt voor danslessen, castings, audities en diverse (theater)cursussen. Er is geluidsversterking en toegang tot een kleine tuin.
Gemeenschappelijke hal met koffiekeuken.

Contact: René Oey | rene@meneerdewit.com | 06 24557201

Werkplekken te huur

Per 1 juni 2019

Werkplekken/ruimte te huur.
Wij hebben in ons gezellige kantoor in de bruisende Baarsjes in Amsterdam 2 werkplekken te huur en een hoek voor 2 personen van 2 1/2 bij 3 meter. De plekken zijn inclusief bureau's en kastruimte. Je deelt het kantoor met een culinair journaliste, een foodfotograaf, een tangoleraar, en een webdesigner. Daarbij kun je ook gebruikmaken van een grote gemeenschappelijke ruimte die we delen met andere leuke ateliers/bedrijven zoals de keramische studio The Bird Tsang en kunstschilders Marloes Bomers. Het kantoor maakt deel uit van Stichting Cultuurpodia Mneer de Wit. De tarieven zijn zeer schappelijk. Mail jan@bartelsman.nl voor een bezichtiging.

Nieuwe werkplaats bij Meneer de Wit

per 1 maart 2019


Meneer de Wit is een nieuwe werkplaats rijker. De roemruchte hout- en knutselzaak De Kinkerbrug van Rob Hermans is vorig jaar gesloten en sinds 1 juni heeft meubelrestauraite Splinter de deuren geopend.op Baarsjesweg 205, Kijk ook op: www.meubelrestauratie-splinter.nl

2019 Johannes Passion van JS Bach

12 en 13 april 2019

 foto: Marc Driessen
Het Koor van Meneer de Wit presenteert de Johannes Passion van JS Bach op 12 en 13 april 2019 in de Boomkerk aan de Admiraal de Ruyterweg 406 in Amsterdam West. Dirigent is Ivo Meinen en een internationale sterrencast van solisten zullen acte de présence geven. Orkest van Club Classique met diverse leden van het KCO.
Zie: https://www.meneerdewit.com/agenda

Kees Fens

18 mei 2018


Onthulling foto Kees Fens in de Chasséstraat. Sinds mei 2018 hangt het grote portret van Kees Fens weer in de Chasséstraat, dit maal op het schoolplein van de Tiende Montessorischool 'De Meidoorn'. De foto van Joost van den Broek prijkt nu pal naast het geboortehuis van Fens en kijkt uit op de Chassékerk.
Op 13 februari 2019 werd de vijfde Kees-Fenslezing gehouden door Bert Wagendorp in de Rode Hoed te Amsterdam.